Om Fri fysioterapi

Lisbeth arbejder med en helhedsorienteret tilgang til det enkelte menneske. Det vil sige, at hun forholder sig til kropslige, sociale, psykiske og åndelige aspekter i dit liv. Dette danner afsæt for det fælles arbejde med at løse dine udfordringer.

Hvordan behandles der?

Lisbets speciale i fysioterapien er den manuelle behandling. Det betyder at hun med sine hænder løsner spændte muskler og låste led.

Hun oplever at der er mange der har behov for en fysioterapeutsik behandling, hvor der er tid til håndværket – tid til at få arbejdet / masseret ømme muskler godt igennem. Dette suppleres med øvelser og vejledning i, hvad du kan arbejde med for at få det bedre.

Hvor galt skal det være før man skal ha’ behandling?

Nogle mennesker trækker det her med at få behandling meget langt, så de nærmest kommer kravlende ind i klinikken.

– Det er ikke altid at det der kommer af sig selv – går af sig selv. Heldigvis lever vi i et frit land så vi bestemmer selv, hvor meget vi vil pine os selv 🙂

En del af de personer Lisbeth har i behandling kommer med mere eller mindre faste intervaller. Hun oplever at mange har så meget fart på i deres hverdag, at de ikke opdager at de overbelaster deres krop, før den skriger. Ved at få behandling med jævne mellemrum er chancen for at du bevarer balancen i din krop større – er du i balance går det hele nemmere – selv de dårlige dage 🙂

Desuden giver behandlingen en bedre kropsbevidsthed så du har lettere ved at bevare din egen balance.

 

Ring eller skriv til Lisbeth hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid.