Lisbeth Lundgaard

Lisbeth er uddannet Fysioterapeut, METAsundheds Master Underviser og Human Design Guide. Hendes behandling tager udgangspunkt i en kombination af forskellige energiforløsende metoder, der afhænger af hver klients individuelle behov.   

Hvorfor forskellige metoder?

Fagligt og personligt er METAsundhed en metode til bedre at forstå kroppens signaler.

Når man forstår kroppens symptomer, beskederne i dem og formålet med dem, er det lettere at arbejde mere målrettet.

At forstå den større sammenhæng imellem fysik og følelser, gør det muligt for mig, at bruge de redskaber der virker bedst for den enkelte klient.

Det er vigtigt for mig, at bygge bro imellem den konventionelle og den alternative sygdomsforståelse. Det hjælper mig, til  vælge den mest optimale behandling – og igennem en optimal behandling, styrke den enkeltes evne til at forstå deres krop og deres følelser, samt at arbejde med begge og derigennem bringe sig selv livsglæde og vitalitet.

Hjælp til selvhjælp

Klinik Djurs

Lisbeth er en del af behandlerfællesskabet Klinik Djurs.

Klinik Djurs en forening af forskellige behandlere som arbejder sammen tværfagligt. De har hver deres fagområde samtidig med at der sparres på tværs af faggrænser.

Lisbet har været tilknyttet væksthøjskolen hvor hun har undervist i forskellige emner. Blandt andet METAsundhed, nuets kraft, Tapping og Human Design.

Lisbeth er uddannet som Human Design Guide og integrere dette i sit arbejde med METAsundhed. 

Arbejdet med METAsundhed og Human Design er en spændende proces – en rejse der skaber forandring både personligt og fagligt.

Walk Your Talk

Walk Your Talk betyder at du selv lever det du anbefaler andre.

Mit arbejde er min passion og det er vigitgt for mig at leve det jeg formidler, og gør dette i det omfang jeg formår et skridt ad gangen.

Det største, man kan gøre i sit liv, er at følge sit hjerte – at være tro mod sig selv. Her har METAsundhed og Human Design været vigtig for mig. Det har givet mig muligheden for at finde ud af hvad jeg virkelig ønsker for mit liv, modet til at konfronterer min frygt og at udleve mine drømme.

Mit sidste store tillidsspring har været en rejse til USA hvor jeg har undervist i METAsundhed. Det har været en fantstisk rejse hvor jeg fik æren af at holde flere foredrag, møde en masse spændende mennesker,  undervise i METAsundhed og energi-forløsendene processer.

Mange drømme ender på kirkegården, aldrig levet af frygt for hvad de ville føre med sig.

Mit håb og min drøm er, at vi alle bliver bedre til at være tro mod vores hjerte og har modet til at følge det.

– Lisbeth