METAfys Bog

Denne bog er en detaljeret indføring i hvad smerter i muskler og led har af følelsesmæssig betydning.

Bogen er delt i 2

– en introduktion til META

– en opslagsdel hvor du kan slå specifikke områder op; eksempelvis smerter i lenden, skulderen eller knæet.

Denne bog er en detaljeret indføring i hvad smerter i muskler og led har af følelsesmæssig betydning. I METAsundhed ser vi fysiske symptomer som et udtryk for følelsesmæssige ubalancer. METAsundhed er en analysemetode til afklaring af denne sammenhæng.
METAfys er kombination af min viden fra fysioterapi og META.
I 2009 fik jeg en kronisk sygdom. Det var et kæmpe slag for mig. Jeg var syg, afkræftet, vægten var for lav, og udsigten til at skulle være på medicin resten af livet var ubærlig.
Det stod klart for mig, at hvis jeg ville have det godt, måtte noget forandres i mit liv. Samtidig var jeg overbevist om, at nogen måtte kunne helbrede dette – jeg satte mig for at finde dem og lære det, de kunne.

Dette bragte mig ud på en rejse på mange planer, og tingene tog for alvor fart da jeg begyndte at bruge METAsundhed. I dag har jeg det rigtig godt; er symptomfri og lever et liv, jeg er glad for. 

Klik her og køb bogen

Pris kr. 224,-
Fragt kr. 65,-

Du er velkommen til at bestille sammen med andre – flere bøger i samme bestilling betyder at du kun skal betale for porto én gang 🙂
OBS bestiller du flere bøger samtidig, skal du sende en mail til Lisbeth@metafys.dk og skrive navn, adresse (inkl. postnummer og by) samt telefonnummer.
  

Klik på billedet og køb bogen hos SAXO